Novo vodstvo Ženske inicijative i Inicijative mladih HNS-a Splitsko dalmatinske županije
/ Županijske organizacije

U Ženskoj inicijativi i Inicijativi mladih HNS-a Splitsko dalmatinske odabrano novo vodstvo

U HNS-u Splitsko dalmatinske županije 05. ožujka je birano novo vodstvo Ženske inicijative i Inicijative mladih.

Povjerenje članica Ženske inicijative HNS-a Splitsko dalmatinske županije dobila je Snježana Rađa Balenović koja je preuzela dužnost predsjednice. Na mjesto potpredsjednice izabrane su Boba Boja Ostojić i Mojca Majić, a za tajnicu Marijana Lukić. Članice predsjedništva ŽI su: Silvana Marušić Vujević, Karmen Bošković, Martina Grubić, Ranka Stipišić, Maja Vrančić, Tanja Radelić i Anđelka Cipovec. 

Trudit ću se da od kolegica postanemo i prijateljice, nadam se da ćemo se puno družiti, a da će iz tog druženja izaći i dobri projekti“, kazala je Rađa Bašelović nakon Izborne skupštine.

Izborna skupština Interesnog odbora mladih HNS-a Splitsko dalmatinske županije je baš kao i Ženska inicijativa birala svoje vodstvo. Dario Mešin je izabran na predsjedničku funkciju. Zadaće potpredsjednika obavljat će Tomislav Hrabar i Bože Gojević, a Mario Kuzmanić bit će zadužen za dužnosti tajnika Interesnog odbora. Članovi predsjedništva su Tonči Bratošević, Ante Gale i Vjekoslav Miše.

Mešin je ovom prilikom kazao kako je počašćen izborom za predsjednika mladih na županijskoj razini te se veseli aktivnostima koje nas očekuju u narednom razdoblju, a posebno je naglasio kako će i starije kolege iz HNS-a uključiti u svoj rad.