Ivan Vrdoljak i HNS Osječko - baranjske županije
/ Županijske organizacije

Vrdoljak: “Počinje proces prepoznavanja HNS-a kao predvodnika nove politike”

Osijek, 8. prosinca 2017. – Do sada nezavisni vijećnici u Općinskom vijeću Čepin Dražen Arnold i Tanja Paun nova su pojačanja u HNS-u Osječko-baranjske županije.

Zadovoljstvo što može pružiti toplu dobrodošlicu dr. Draženu Arnoldu i dr. Tanji Paun u HNS izrazio je Ivan Vrdoljak, kandidat za predsjednika HNS-a. Istaknuo je kako ovime počinje proces prepoznavanja HNS-a kao predvodnika nove politike iz koje moramo isključiti ideološke podjele, prazne političke fraze, borbe za tjedni i mjesečni rejting političkih stranaka, a uključiti čovjeka i narod kao fokus političkog djelovanja kako bi građankama i građanima život u Čepinu, Osječkoj-baranjskoj županiji i Republici Hrvatskoj učinili boljim.

„HNS je za politiku rada i rezultata, a ne demagogije i prazne ideologije. Naša zajednička obveza prema ljudima u ovoj zemlji je da udružimo sve pozitivne snage kako bismo društvu vratili optimizam i vjeru u sebe da svi zajedno možemo i bolje i više“, zaključno je istaknuo Ivan Vrdoljak.

„Pojačanja u HNS-u Osječko-baranjske županije korak su prema ostvarenju njegove vizije osječko-baranjskog HNS-a kao moderne organizacije s prepoznatljivim, kvalitetnim i sposobnim ljudima koji predstavljaju i simboliziraju organizaciju, ali i stranku“, poručio je predsjednik Županijske organizacije HNS-a Osječko-baranjske županije Vinko Ručević koji je zahvalio novim članovima HNS-a koji su prepoznali stranku kroz koju mogu provoditi svoje ideje i politike.

„Naša ambicija nije baviti se politikom na nacionalnoj razini već je naš fokus kako pomoći Čepinu da stvorimo što bolje uvjete za život svih nas i naše djece. U sljedeće četiri godine u Slavoniji i Baranji će se donositi velike odluke, odluke o ekonomiji, radnim mjestima, obrazovanju, energiji, odluke koje će utjecati na naše, ali i na živote naše djece i mi želimo biti aktivni sudionici u tim procesima. U HNS-u vidimo mogućnost da se projekti od izuzetne važnosti za Osječko-baranjsku županiju i Općinu Čepin konačno i realiziraju. U HNS-u se stvorila jaka ekipa koja očito zna i može, koja se bori za naš kraj i mi želimo biti dio te uspješne ekipe,“ poručio je dr. Dražen Arnold, novi član i vijećnik HNS-a.

Naglasio je i kako jedan od prioriteta budućeg rada jačati podružnicu HNS-a u Čepinu okupljanjem kvalitetnih i kompetentnih ljudi koji su spremni raditi za napredak i dobrobit Čepina. Zaključio je da će HNS Čepin znati odgovoriti na potrebe sugrađana, kako bi život u Općini Čepin bio još bolji, sadržajniji i ljepši za sve.