/ Županijske organizacije

U Osječko-baranjskom HNS-u obilježili Valentinovo

Članice i članovi Podružnica HNS-a Osječko-baranjske županije i ove su godine nastavili s tradicijom obilježavanja Valentinova darivanjem 1000 crvenih licitarskih srca svojim sugrađankama i sugrađanima. Licitarska srca su proizvedena na tradicionalan način u jednom obiteljskom obrtu u Osječko- baranjskoj županiji.

Ove godine dan Valentinova je obilježen u Osijeku, Đakovu, Belišću, Valpovu, Donjem Miholjcu, Antunovcu, Bilju, Čepinu, Dražu, Drenju, Erdutu, Ernestinovu, Feričancima, Jagodnjaku, Magadenovcu, Marijancima, Petlovcu, Petrijevcima, Podgoraču, Popovcu, Punitovcima, Satnici Đakovačkoj i Vladislavcima.

Sretno Valentinovo građankama i građanima Osječko-baranjske županije zaželio je Vinko Ručević, predsjednik osječko-baranjskog HNS-a.

„Prethodnih godina tradicionalno smo darivali naše sugrađanke i sugrađane prigodno oblikovanim slatkišima. Ove godine u duhu narodnjaštva, smo se odlučili darivati licitarska srca kako bi dostojanstveno obilježili Valentinovo, a pri tom ne bi povrijedili osjećaje svih naših sugrađanki i sugrađana koji obilježavaju Pepelnicu“, istaknuo je Vinko Ručević.

Predsjednica podružnice HNS Osijek i zamjenica gradonačelnika grada Osijeka Žana Gamoš u čestitci je poručila:

“Ljubav živimo svaki dan. Ljubav je moj Grad. Ljudi koji s osmjehom žive i uljepšavaju nam svaki dan! Malim znakom pažnje danas smo s našim Osječankama i Osječanima proslavili ljubav. Sretno Valentinovo“, poručila je Žana Gamoš