/ Županijske organizacije

Krapinsko – zagorski HNS otkazuje sve tribine i predizborne skupove

Županijska organizacija HNS-a Krapinsko – zagorske županije otkazuje sve ranije dogovorene tribine i predizborne skupove zbog opasnosti od ponovnog širenja koronavirusa.

„Sigurnost i zdravlje naših sugrađana na prvom su mjestu. Iza Civilnog stožera naše županije tjedni su borbe kako bismo postali i ostali „korona free“ županija. Ne želimo ugroziti silne napore koji su činjeni u tom periodu, kao što ne želimo ugroziti ni zdravlje naših sugrađana“, poručuje Robert Šplajt, predsjednik županijske organizacije HNS-a.

U prvom valu koronavirus je za sobom ostavio teške ekonomske posljedice i ne možemo si dozvoliti ponovnu paralizu sustava i gašenje svih gospodarskih aktivnosti.

Politika ne može i ne smije biti ispred sigurnosti i zdravlja ljudi, kao ni ispred gospodarske stabilnosti, naglašava Šplajt te ističe kako će Županijska organizacija HNS-a i njeni kandidati na listi HNS-a u III. izbornoj jedinici svoju kampanju nastaviti kroz komunikaciju na društvenim mrežama, putem medija i drugih digitalnih kanala.