Interesni odbor za znanost i obrazovanje HNS-a Varaždinske županije
/ Županijske organizacije

Interesni odbor za znanost i obrazovanje HNS-a Varaždinske županije u obilasku podružnica

Igor Klopotan, predsjednik Interesnog odbora za znanost i obrazovanje HNS-a Varaždinske županijske organizacije i koordinacije za III. Izbornu jedinicu, predstavio je rad i inicijative Odbora u Općini Sveti Đurđ.

Predstavljanju programa prisustvovali su i načelnik Općine Sv. Đurđ Josip Jany, voditelj Tima Istok Zoran Kunić te zainteresirani članovi HNS-a, a nakon održane prezentacije slijedila je konstruktivna rasprava u kojoj je izneseno mnoštvo kritika, prijedloga, te zahtjeva koje će, kako kažu, Odbor proučiti te iznjedriti zaključke i prijedloge rješenja.

“HNS će organizirati predstavljanje Odbora u svim Podružnicama kako bi nam se pridružili istaknuti članovi iz obrazovanja i znanstvenih krugova, članovi iz akademske zajednice, ali i zainteresirana javnost. Odbor nije isključivo za članove HNS-a već je otvoren za sve koje žele djelovati sa ciljem poboljšanja obrazovnog sustava. U cilju nam je organizirati što više tribina, okruglih stolova o budućnosti obrazovanja na kojima će sudjelovati ministrica i ostali ugledni članovi zajednice u svrhu izrade što boljih i kvalitetnijih obrazovnih programa”, rekao je Klopotan