Sisački HNS-ovci na druženju s građanima
/ Županijske organizacije

HNS-ovci u Sisku družili se s građanima

Mladi HNS- a Sisak, članice i članovi HNS-a Sisak te simpatizeri, prigodno su podijelili maćuhice povodom obilježavanja Dana svetog Valentina. Druženje se odvijalo 17.02. na Gradskoj tržnici Kontroba,  gdje su naši HNS-ovci podijelili sa svojim sugrađanima političke i stručne vizije grada Siska. Uz predsjednicu HNS-a Sisak Adelinu Ivković, Siščanima se imala priliku i predstaviti Vedrana Šunjić, novoizabrana predsjednica mladih HNS-a Sisak.

Predsjednica HNS-a Sisak Adelina Ivković  istaknula je važnost uključivanja mladih, obrazovanih ljudi u politički rad:

Zalagat ćemo se za nove politike suradnje i tolerancije, bez vrijeđanja i svađa. Zalagat ćemo se za rezultat kao krajnji cilj. Dokazali smo da znamo i želimo svojim znanjem i iskustvom, mladima kao garancijom za budućnost učiniti Sisak boljim i ljepšim mjestom za život“, istaknula je Ivković.

Predsjednica mladih HNS-a Sisak Vedrana Šunjić, imala je poruku za mlade Siščanke i Siščane:

„Mlade HNS-a u našem gradu čine stručne i sposobne mlade Siščanke i Siščani, osobe koje upravo svojim idejama i radom doprinose boljitku cjelokupnog našeg društva i na taj način pokazuju ljubav prema svojem gradu i domovini. Upravo zbog toga pozivam sve naše mlade Siščanke i Siščane koji žele raditi u timu lišenom demagogije da nam se pridruže i budu promjena koju žele vidjeti u našem gradu.”

Kao i do sada, sisački HNS-ovci su prepoznati među svojim sugrađanima, o čemu govore i fotografije sa druženja.