HNS- ovci na druženju s građanima u Ludbregu
/ Županijske organizacije

HNS-ovci darivali Ludbrežanke i odabrali vodstvo Ženske inicijative Podružnice HNS-a

Članovi Predsjedništva Podružnice HNS-a Ludbreg organizirali su 10. veljače druženje s građanima Ludbrega u povodu Valentinova. Čokolade i ruže Ludbrežanima je dijelio predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić, predsjednik Podružnice HNS-a Ludbreg Mirko Herenčić uz pratnju saborske zastupnice Božice Makar te članica Ženske inicijative HNS-a Ludbreg.

Nakon darivanja održana je izborna skupština Ženske inicijative Podružnice HNS-a Ludbreg na kojoj je za predsjednicu ponovno izabrana Snježana Hranić, za potpredsjednicu Mirjana Novak, a za tajnicu Nadica Petrić.

Alen Leverić pohvalio je rad i aktivnosti Podružnice HNS-a Ludbreg.

Današnja aktivnost Podružnice HNS Ludbreg samo je jedna u nizu aktivnosti HNS-a koje provodimo po cijeloj županiji, a usmjereni prema razgovoru s građanima kako bi u suradnji s njima osmislili što kvalitetniji program za ostvarivanje boljeg standarda života naših sugrađana. Ujedno želim čestitati Ženskoj inicijativi HNS-a Ludbreg koje su izabrale novo- staro vodstvo, te im želim poručiti kako će u Županijskoj organizaciji HNS-a uvijek naići na otvorena vrata i sigurnog partnera“, rekao je Leverić.

Na izbornoj skupštini Ženske inicijative prisustvovali su i potpredsjednica Podružnice HNS-a Ludbreg Petra Horvat, predsjednica Ženske inicijative Varaždin Andreja Blazinarić, Enriko Parlaj te Zoran Kunić.

Nakon izbora Snježane Hranić na funkciju predsjednice Ženske inicijative Podružnice HNS-a Ludbreg, Mirko Herenčić se pridružio čestitkama i uputio poziv građankama Ludbrega.

Želim čestitati predsjednici Ženske inicijative, gospođi Snježani te svim ostalim izabranim članicama. Ovim putem pozivam sve građanke Grada Ludbrega da se pridruže našoj Inicijativi, da svojim prijedlozima, pitanjima i akcijama zajedno omogućimo kvalitetniji i ugodniji život u Gradu Ludbregu”, rekao je Herenčić.