HNS Čepin

HNS je nova politička alternativa u Čepinu

U Čepinu, u petak 16. veljače u prostorijama Lovačkog doma, održana je Izborna skupština Podružnice HNS Čepin. Uz predsjednika i potpredsjednike, članice i članovi Čepinskog HNS-a birali su i članove Predsjedništva, delegate za županijsku Skupštinu HNS-a i delegate za Sabor HNS-a.

Za predsjednika Podružnice HNS-a Čepin izabran je Branimir Pospišil, dok će dužnost potpredsjednice obnašati Tanja Paun, potpredsjednika Tomislav Kuna, a tajnika Zvonimir Bratić.
Ovakav odaziv na izbornu skupštinu podružnice je dokaz da su članice i članovi HNS-a Čepin okrenuti budućnosti općine Čepin. Snaga HNS-a je u ljudima. HNS će biti onoliko jak koliko se svaka članica i svaki član aktivira u rad za boljitak svoje zajednice kroz rad podružnice. Vašim aktivnim radom i zalaganjem, ali i suradnjom sa osječko-baranjskim HNS-om i predsjednikom Vinkom Ručevićem moći ćete postići promjene u Čepinu koje priželjkujete vi ali i vaše sugrađanke i sugrađani“, rekao je Stjepan Čuraj, saborski zastupnik iz IV. izborne jedinice i predsjednik Slavonsko-baranjskog regionalnog saveza HNS-a, a potom je čestitao novoizabranima i zaželio im puno sreće u daljnjem radu.

Novi predsjednik HNS-a Čepin Branimir Pospišil zahvalio se svim članicama i članovima na ukazanom povjerenju i podršci. U planu rada naglasio je kako mu je želja donijeti novu pozitivnu energiju i novo viđenje našeg mjesta, jačanje članstva, te aktiviranje mladih i poduzetnih ljudi.

„Potpuno smo svjesni i spremni preuzeti odgovornost, sa samo jednim ciljem, učiniti HNS novom političkom alternativnom u općini Čepin! Za podružnicu HNS-a Čepin došlo je novo vrijeme i nove mogućnosti su pred nama. Naše vrijednosti trebamo pretvoriti u političke programe, a programe u jasne poruke koje će građani prepoznati i podržati. Naša politika, politika čepinskog HNS-a mora biti realna, mora davati odgovore na konkretna pitanja naših sugrađana, a cilj našeg programa mora biti poboljšanje kvalitete života u svim naseljima općine Čepin“ poručio je Branimir Pospišil.

Skupštini su nazočili Stjepan Čuraj, saborski zastupnik i predsjednik Slavonsko-baranjskog HNS-a, Vinko Ručević, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Osječko-baranjske županije, Nenad Bučko, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Vukovarsko-srijemske županije, HNS-ovi načelnici i predsjednici Podružnica iz Osječko-baranjske županije te brojni gosti i uzvanici iz javnog i političkog života općine Čepin i Osječko-baranjske županije.