Zamjenik gradonačelnice Grada Komiže Jerko Marinković i troje gradskih vijećnika Antonio Rogošić, Katarina Martinis i Dalka Zanki priključili su se Hrvatskoj narodnoj stranci u kojoj će zajedno sa Edom Bogdanovićem predsjednikom Gradskog vijeća i komiškog HNS-a djelovati dalje u izvršnoj vlasti Komiže.
/ Županijske organizacije

HNS Dalmacije dobio nova pojačanja

Zamjenik gradonačelnice Grada Komiže Jerko Marinković i troje gradskih vijećnika Antonio Rogošić, Katarina Martinis i Dalka Zanki priključili su se Hrvatskoj narodnoj stranci u kojoj će zajedno sa Edom Bogdanovićem predsjednikom Gradskog vijeća i komiškog HNS-a djelovati dalje u izvršnoj vlasti Komiže.

Zaključak je to sastanka održanog s predsjednikom Dalmatinskog regionalnog saveza HNS-a Klementom Bašićem i Tončijem Božanićem, bivšim predsjednikom regionalnog HSS-a za Dalmaciju i odnedavnim članom HNS-a.

“HNS čini većinu u Gradskom vijeću Komiže i ovakav nastavak suradnje znači korak naprijed u radu naših vijećnika za dobrobit Komiže” kazao je ovom prilikom Klement Bašić.

Tonči Božanić, rodom Komižanin ponovio je kako je njegov fokus interesa razvoj hrvatskih otoka: “Uvjeren sam kako ćemo u novom okviru postići još bolje rezultate u lokalnim sredinama.”