/ Županijske organizacije

Božidar Novoselec – 20 godina na čelu jedne od najuređenijih općina

U Općini Sračinec u Varaždinskoj županiji trenutno se provode projekti vrijedni oko 12 milijuna kuna, a najveći među njima je europski projekt “Velika graba”, vrijedan gotovo milijun eura. Radi se o parku koji će imati sadržaje za sve uzraste, od najmlađih do najstarijih, od dječjeg igrališta, pozornice na otvorenom do vanjskog fitnessa i niza sportskih sadržaja, koji će uvelike doprinijeti kvaliteti života stanovnika Sračinca, ističe načelnik Općine Sračinec, HNS-ov Božidar Novoselec.

Na predstojećim izborima Novoselec će se boriti za preferencijalne glasove na HNS-ovoj listi u III. izbornoj jedinici. Motivacija mu je, kaže, 20 godina iskustva u vođenju Sračinca, jedne od najuređenijih općina na sjeverozapadu Hvatske.

„Načelnici imaju određenog iskustva i mogu dobro djelovati kroz Sabor i omogućiti svojim kolegama načelnicima i gradonačelnicima  da povuku i to realnije iskoriste sredstva, želim predstavljati sve načelnike i gradonačelnike sa Sjevera, jer mi najbolje razumijemo problematiku na lokalnoj i županijskoj razini“, ističe Novoselec.

Uz projekt „Velika Graba“, u Sračincu se provodi još nekoliko projekata, a više pogledajte u videu eVaraždina.