Sjednica Podružnice HNS-a Gornje Stubice
/ Županijske organizacije

Anđelko Topolovec: “Podružnica HNS Gornja Stubica među najuspješnijima u Krapinsko-zagorskoj županiji”

Predsjedništvo Podružnice HNS Gornja Stubica održalo je 4. travnja sjednicu u prostorijama Općine Gornja Stubica. Sjednici je prisustvovalo vodstvo Županijske organizacije HNS-a Krapinsko-zagorske županije, u sklopu obilaska HNS-ovih podružnica. Predsjednik Podružnice HNS-a Gornja Stubica i načelnik Općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić vodio je sjednicu.

Razgovaralo se o aktualnim političkim temama na nacionalnoj, županijskoj i općinskoj razini, o radu i aktivnostima Podružnice u narednom razdoblju, o aktivnostima Županijske organizacije HNS-a Krapinsko-zagorske županije te o projektima koji se realiziraju i koji se planiraju na području Općine.

Predsjednik Županijske organizacije HNS-a Krapinsko-zagorske županije Anđelko Topolovec pohvalio je rad Podružnice HNS-a Gornja Stubica te istaknuo kako je HNS Gornja Stubica najjača podružnica po članstvu i po aktivnostima na razini Županijske organizacije i jedna od najboljih u Republici Hrvatskoj. Iznio je i plan rada Županijske organizacije HNS-a Krapinsko-zagorske županije. Od vodstva Županijske organizacije, u Gornjoj Stubici bili su nazočni i potpredsjednici Županijske organizacije HNS-a Krapinsko-zagorske: Robert Šplajt koji je ujedno i načelnik Općine Kumrovec, Branko Kučko te predsjednik Mladih HNS-a Krapinsko-zagorske Jurica Vugrek.

Iz Podružnice HNS-a Gornja Stubica na sjednici predsjedništva nazočni su bili potpredsjednik Podružnice i zamjenik načelnika Općine Gornja Stubica Vladimir Škvorc, drugi potpredsjednik Podružnice i općinski vijećnik Marijan Sviben, tajnik Podružnice i općinski vijećnik Tomislav Haramustek, predsjednica Mladih HNS-a Gornja Stubica i vijećnica u Županijskoj skupštini Krapinsko-zagorske županije Kristina Rafaj, predsjednica Ženske inicijative podružnice HNS-a Gornja Stubica i predsjednica Općinskog vijeća Đurđica Labaš. Prisutni su bili i Branko Korman, Nikolina Salar, Ana Marija Poštek i Stjepan Dijanić, članovi predsjedništva te ujedno i općinski vijećnici Gornje Stubice.

Želite li pratiti najnovije objave? Prijavite se na našu listu.

Osobne podatke obrađujemo u skladu sa zakonom i našom politikom privatnosti