Novosti

/ Središnjica

HNS: Vraćanjem korijenima želimo iznova jasno odrediti svoj politički identitet

„Vraćanjem korijenima želimo iznova jasno odrediti svoj politički identitet i prezentirati trajne vrijednosti po kojima se razlikujemo od ostalih opcija unutar političkog spektra.“ – glavna je poruka cjelogodišnje kampanje Vraćanje korijenima, Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata, u okviru obilježavanja 50. godina Hrvatskog proljeća te uloge Savke Dabčević Kučar jedne od najistaknutijih političarki naše povijesti ujedno i utemeljiteljice HNS-a, koja je znala prepoznati trenutak za rješavanje nacionalnih problema njegujući istinske vrijednosti politike čistih računa.

/ Središnjica

Stjepan Čuraj: HNS građanima nudi alternativu – kvalitetne ljude i razvojne programe temeljene na modernim politikama

„Na lokalnim izborima koji su pred nama, građani će imati za koga glasati. Za stranku s modernim načelima, konkretnim programom i prije svega kvalitetnim ljudima. Upravo smo mi ta alternativa i još osvježeniji i umiveniji s modernim politikama izlazimo na ove izbore“ – poručio je danas predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj iz Marije Bistrice, gdje su u skladu s epidemiološkim mjerama održane pripreme HNS-ovih kandidata za lokalne izbore.

/ Središnjica

Stjepan Čuraj: Vraćanjem korijenima želimo iznova jasno odrediti svoj politički identitet

 „Vraćanjem korijenima želimo iznova jasno odrediti svoj politički identitet i prezentirati trajne vrijednosti po kojima se razlikujemo od ostalih opcija unutar političkog spektra.“ – poručio je danas predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj na konferenciji za novinare na kojoj je u okviru obilježavanja 50. godina Hrvatskog proljeća, predstavljena HNS-ova kampanja – Vraćanje korijenima.

/ Županijske organizacije

NENAD BUČKO: VUKOVAR KOJI ŽIVI MORA ISKORISTITI SVOJE TURISTIČKE POTENCIJALE

Nenad Bučko i njegov tim iz koalicije Živim Vukovar iznio je novu točku svog programa usmjerenu na razvoj turističkih i kulturnih potencijala grada na Dunavu. „Poštujemo prošlost i ona ne smije i ne može biti zaboravljena. Institucije koje su izgrađene kako bi se očuvalo sjećanje na duboku ratnu traumu koju je grad prošao kao i pojedine životne priče ljudi koji su kroz nju prošli neizostavan su dio gradskog identiteta te ih je potrebno nastaviti graditi i razvijati.“ rekao je Bučko.

/ Županijske organizacije

Kandidat za gradonačelnika Zagreba Željko Uhlir u povodu Dana žena podijelio ruže djelatnicama Kliničkog centra Dubrava

Sve žene bi trebale biti jednako zastupljene u društvu kao i muškarci. Sve žene  zaslužuju imati jednaku priliku i jednaka prava kao i njihovi muški kolege prilikom izgradnje svojih karijera. U doba kad novac ne može zamijeniti zdravlje, žene koje su svojim nesebičnim davanjem pokazale što znači biti Čovjek zaslužuju makar mali znak pažnje ovoga društva, istaknuo je Željko Uhlir