HNS za Petrinju i Sisak | HNS
/ Središnjica

HNS za Petrinju i Sisak

Poštovani/e,

članice i članovi HNS-a do sada su uvijek bili solidarni i društveno odgovorni i pokazali svoja velika srca. Pokažimo to i sada u ovim teškim trenucima koje prolaze stanovnici Petrinje, Siska, Gline i drugih manjih mjesta pogođenih razornim potresom.

Predlažem ako imate potrebu i želite pomoći da sukladno mogućnostima na svom području kroz županijske i gradske urede HNS-a organizirate prikupljanje potrebne pomoći i to prehrambenih i higijenskih potrepština te osobne zaštitne opreme.

U komunikaciji s članovima prikupljene potrepštine pakirajte u pakete prema preporukama Hrvatskog Crvenog križa radi lakše distribucije i raspodjele.

Više na linku: https://www.hck.hr/novosti/upute-za-donacije-i-pomoc-pogodjenima-potresom/10649

 

Također, možete uputiti i novčanu donaciju na jedan od sljedećih računa:

HRVATSKI CRVENI KRIŽ
Banka: Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR6923400091511555516
Poziv na broj: 770

HRVATSKI CARITAS
Banka: Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR0523400091100080340
Poziv na broj: 12-20

Uputite apel svim našim članicama i članovima da se uključe i pomognu jer i najmanja donacija je vrijedna donacija. Nitko ne smije ostati sam i nezbrinut stoga pomozimo i budimo ovih dana uz one kojima je pomoć najpotrebnija! U svemu tome ne zaboravite na poštivanje epidemioloških mjera. Čuvajte sebe i bližnje i ostanite sigurni! Hvala unaprijed svima koji će se odazvati pozivu, kao i na svakoj drugoj pomoći koju već iskazujete.

Stjepan Čuraj

Predsjednik HNS-a