Humanitarne akcije HNS-a

HNS-ovci Hrvatske tijekom cijele 2017. godine pokazali dobro srce nizom humanitarnih akcija

HNS-ove tradicionalne humanitarne akcije diljem Hrvatske nastavile su se i ove godine. Ponosni smo na više od 40.000 članova i volontera koji su organiziranim i posvećenim radom na terenu pokazali empatiju i svijest o potrebitijim slojevima društva, olakšali djelovanje raznih udruga brojnim novčanim donacijama i poklonima te ukazali na nužnost pomaganja.

2017. godina u radu HNS-a bila je obilježena intenzivnim, ali iznimno ispunjujućim radom na terenu u sklopu kojeg smo obišli udruge, upoznali niz naših sugrađana i predivnih ljudi odlučnih u namjeri da pomognu onima kojima je to najpotrebnije te dali svoj doprinos. Vjerujemo da smo svojim donacijama olakšali nezavidnu situaciju djece u bolnicama, rehabilitacijskim centrima i drugim ustanovama te da smo na određeni način pridonijeli njihovom daljnjem djelovanju.

Humanitarno djelovanje oduvijek je bio vrlo važan segment rada HNS-a pa ćemo i sljedeće godine nastaviti na tom području raditi istim tempom.

http://bit.ly/2lqOf7m – Održano 12. tradicionalno humanitarno božićno druženje sa korisnicima Centra za rehabilitaciju Zagreb
http://bit.ly/2CkN1V1 – Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba donirala je božićne poklone Centru za odgoj i obrazovanje “Goljak”
http://bit.ly/2q72hjm – Sudjelovali smo na Božićnom sajmu u organizaciji Osnovne škole Cestica. Povod sajma bila je pomoć osnovnoškolskoj djeci slabijeg imovinskog stanja čiji roditelji nemaju dostatna financijska sredstva za sve aktivnosti vezane uz njihovo obrazovanje.
http://bit.ly/2q89WxY – TRADICIONALNA HUMANITARNA AKCIJA OSJEČKOG HNS-A: NARANČASTO SRCE
http://bit.ly/2DEvELA – HNS darovao Odjel pedijatrije i njihove hrabre male pacijente
http://bit.ly/2kDYQOP – Ženska inicijativa HNS-a Novska provela je akciju pod nazivom “Vjenčićem do dječjeg osmijeha” namijenjenu Malom rehabilitacijskom centru OŠ Novska (djeci s poteškoćama u razvoju).
http://bit.ly/2lxQlBt – ČLANOVI HNS-A OSIJEK DARIVALI SUGRAĐANE UOČI BLAGDANA SV.NIKOLE
http://bit.ly/2zSgJLA – Podjela Bozicne pšenice povodom sv.Lucije na Trgu P.Zrinskog gradjanima Vrbovca.
http://bit.ly/2lwxgja – Ni snijeg, ni zima nisu omeli naše dame iz Ženske inicijative brodsko-posavske županijske organizacije u podjeli tradicionalne božićne pšenice.
http://bit.ly/2CLJywj – Bijelo,predblagdansko druženje članica i članova HNS-a Sisak sa građankama i građanima našeg Siska na tržnicama u Capragu i Kontrobi.