/ Ženska inicijativa

Podružnica i Ženska inicijativa HNS-a Novi Marof izabrali novo vodstvo

Podružnica i Ženska inicijativa HNS-a Novi Marof održale su 07. ožujka izbornu skupštinu.

Za predsjednika Podružnice HNS-a Novi Marof izabran je Zoran Šantek, a za potpredsjednike Dragutin Đakmanec i Mirjana Kuzelj. Tom prigodom izabrani su i članovi predsjedništva Podružnice HNS-a, članovi Županijske skupštine, članovi Nadzornog odbora te delegati za Sabor HNS-a.

Nakon izbora članovima se obratio novoizabrani predsjednik Zoran Šantek.

“Hvala svima na povjerenju i podršci koju mi pružate u borbi za jačanjem HNS-a u Novom Marofu. Izazovi koji su pred nama teški su, međutim savladat ćemo ih te tako dokazati da HNS može i treba biti prva politička opcija Novog Marofa. Radit ćemo na jačanju članstva, uključit ćemo mlade, poduzetne i ambiciozne ljude koji će svoju energiju usmjeriti ka jačanju našega kraja. Pred nama je svijetla budućnost HNS-a Novog Marofa”,  optimistično je izjavio Šantek.

 Na mjesto predsjednice Ženske inicijative izabrana je Ksenija Lacković.

Drago mi je što su žene iskazale želju za osnivanjem Ženske inicijative HNS-a u Novom Marofu te sam ponosna što su mene izabrale za svoju predsjednicu. Mnogo zadataka je pred nama, mnoštvo aktivnosti kojima ćemo potaknuti i druge žene da nam se pridruže i djeluju s nama, da zajedno s nama kreiraju politike za bolje sutra svake naše građanke, ali i građanina”, rekla je Lacković.

 Uz članove podružnice HNS-a Novi Marof, na izbornoj skupštini prisustvovali su i predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić te tajnik ŽO HNS-a Varaždinske županije Zlatan Mošmondor.

“Osnivanjem Podružnice HNS-a Novi Marof pokazujemo da rezultati rada na terenu ne izostaju. Cilj koji smo si zadali je učiniti grad Novi Marof  što boljim za njegove građane. Ljudi koji ste danas izabrali predvođeni Zoranom Šantekom i Ksenijom Lacković doprinijet će ostvarenju cilja. Vašu snagu, hrabrost i borbu prepoznat će i drugi građani Novog Marofa te rezultati na sljedećim izborima zasigurno neće izostati. Sretno svima u radu”, poručio je Leverić.