“Večer poezije” u organizaciji Ogranka HNS-a Gornji Kućan

“Večer poezije” u organizaciji Ogranka HNS-a Gornji Kućan Podružnice Varaždin, okupio je 11.03. ljubitelje poezije u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana žena. Svoje je pjesme čitala Nada Rukav-Bogojević, a predsjednica Ogranka HNS-a Gornji Kućan Andreja Blazinarić poručila je okupljenima:

“Žene su doista čvrste poput kamene hridi, hrabro podnose sve što im život nosi. Nesebično, s puno ljubavi i pažnje čine sve što je u njihovoj moći za svoje bližnje, za pojedinca i doprinose razvoju cjelokupnog društva. One pronalaze izlaz kada ga nitko drugi i ne vidi jer su uporne i snažne. No, zaboravljaju da svojim angažmanom, trudom i požrtvovnošću vrijede više nego i same sebi žele priznati – zaboravljaju koliko vrijede. Zato hvala dragoj Nadi Rukav Bogojević i svima koji im poklanjaju stihove kako bi ih podsjetili koliko su zapravo važne”

Večeri poezije prisustvovali su i glavna tajnica Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Jelena Zrinski Berger, predsjednik Podružnice HNS-a Varaždin Mario Sambolec, zamjenik predsjednika Enriko Parlaj, te predsjednica mladih HNS-a Petra Bakšaj.

“Međunarodni dan žena obilježili smo brojnim događanjima poput podjele jaglaca u ograncima diljem grada, donacijom Ženske inicijative HNS-a Utočištu Sv. Nikola, a Večer poezije lijep je način da zaokružimo ovu divnu priču“, rekao je Sambolec.

Nakon programa i druženja, prisutnima su uručeni jaglaci kao poklon Podružnice HNS Varaždin, koje su podijelili predsjednik Mario Sambolec i zamjenik predsjednika Enriko Parlaj.