Izborna skupština Mladih HNS-a Petrijanec
/ Mladi HNS-a

Mladi HNS-a Petrijanec ponovno za predsjednika izabrali Marka Hercega

Mladi HNS-a Petrijanec održali su izbornu skupštinu 14. ožujka. Za predsjednika je ponovno izabran Marko Herceg, a za potpredsjednike Tomislav Križnjak i Ana Majcenović.

Nakon izbora članovima se obratio predsjednik Marko Herceg.

“Cilj nam je motivirati mlade da se uključe u rad naše organizacije. Pozivam sve mlade u Općini Petrijanec da djeluju na svim poljima od politike do kulture i sporta kako bi unaprijedili položaj mladih u Općini. Hvala Podružnici HNS-a Petrijanec na dosadašnjoj podršci u radu te se veselim daljnjoj uspješnoj suradnji”, poručio je Herceg.

Na izbornoj skupštini prisustvovali su predsjednik Mladih HNS-a Republike Hrvatske Ivan Bednjanić Bunić, predsjednik ŽIOM HNS-a Varaždinske županije Alen Grabar, te predsjednica Ženske inicijative HNS-a Petrijanec Anita Videc.

“Izuzetno sam ponosan na Vas i čestitam Vam! Želim Vam puno uspjeha u radu. Stojim Vam na raspolaganju za pomoć i savjet u radu. Unaprijed se radujem Vašim budućim akcijama koje će unaprijediti život mladih u Općini Petrijanec te Varaždinskoj županiji” , rekao je Bunić.