Lucija Buconjić s Mladima HNS-a Čepin
/ Mladi HNS-a

Lucija Buconjić izabrana za predsjednicu Mladih HNS-a Čepin

Na izbornoj skupštini Mladih HNS-a Čepin održanoj 21. travnja, za predsjednicu Mladih HNS-a Čepin izabrana je Lucija Buconjić, dok su za potpredsjednike izabrani Alen Arambašić i Marin Bagarić, a za tajnika Ivan Kukolj.
”Biti predsjednica Mladih HNS-a Čepin nije mi samo čast, već i velika odgovornost. Mladi smo, ambiciozni, puni entuzijazma te krećemo spremni prema izazovima koji su pred nama. Vjerujem da će mladi u Općini prepoznati našu energiju i aktivizam te da će nam se pridružiti u kreiranju politika, ali i u drugim aktivnostima koje ćemo provoditi. Radit ćemo snažnije i odlučnije za bolje mladih i za boljitak naše općine”, rekla je Lucija Buconjić nakon što je jednoglasno izabrana za predsjednicu Mladih HNS-a Čepin.
Predsjednik podružnice HNS Čepin Branimir Pospišil  također se obratio  svim prisutnim članovima:”Novo predsjedništvo svojim planom i programom, svojom snagom i energijom uvelike će doprinijeti radu naše Podružnice.”
 ”Izuzetno mi je drago što su mladi u Čepinu prepoznali HNS kao stranku kroz koju žele djelovati i ostvarivati svoje interese, što dokazuje da smo stranka napretka i budućnosti”,  rekla je Matea Sopta, predsjednica Interesnog odbora Mladih HNS-a Osječko-baranjske županije.

Želite li pratiti najnovije objave? Prijavite se na našu listu.

Osobne podatke obrađujemo u skladu sa zakonom i našom politikom privatnosti