/ Politička akademija

Predsjedništvo HNS-a usvojilo Program rada Akademije za akademsku godinu 2018./2019.

Na 6. sjednici Predsjedništva HNS-a u mandatu 2017.- 2021., koja se održala 24. kolovoza usvojen je prijedlog godišnjeg Programa rada Političke akademije HNS-a za akademsku godinu 2018./2019.

I ove godine Akademija nudi bogat program rada. U okviru svih Akademijinih odjela očekuje se naporan rad pun inovacija i kreativnosti s ciljem i što boljom edukacijom polaznika.

U članku 116. (stavak 1.) Statuta HNS-a piše: „Svi članovi HNS-a imaju pravo na dodatnu edukaciju i političko obrazovanje“. To samo po sebi govori da je HNS-ova Politička akademija prvenstveno unutarstranačka institucija i namijenjena je primarno članovima stranke. No, jasno je da se Akademija putem svog 5. odjela za javnost otvorila i javnosti kojoj želimo i na taj način približiti naše politike.

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati obrazovanje smatra najvažnijim, jer u kapitalu obrazovanja i znanja leže i veće mogućnosti. Upravo putem seminara i edukacija svoje Akademije HNS ulaže u sebe i svoju budućnost, ulaže u ljude, u svoje polaznike i članove.

Program rada Akademije za akademsku godinu 2018./2019. možete pogledati u prilogu.

Program rada 2018./2019.