Dubravko Ponoš, Hrvoje Košćec
/ Politička akademija

Akcijski plan HNS-a u nadolazećem razdoblju prezentira se redovito na terenu

Proteklog tjedna o ciljevima i osnovnim smjernicama HNS-ove politike u nadolazećem razdoblju razgovaralo se u HNS-ovoj zagrebačkoj, koprivničko-križevačkoj i međimurskoj županijskoj organizaciji.

U Zagrebačkoj županijskoj organizaciji nastavnik Akademije Perica Novosel održao je prezentaciju o EU projektima i radu HNS-a u nadolazećem razdoblju. Prezentiranju teme o EU projektima i ulozi AZRE priključio se i gradonačelnik Grada Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec s konkretnim problemom i pomoći koju je dobio od iste. Također, temu je prezentirao i predsjednik Dubravko Ponoš svojim komentarima i napomenom vezano uz EU projekte.

U HNS-ovoj koprivničko-križevačkoj županijskoj organizaciji temu o osnovnim smjernicama HNS-ove politike je prezentirala predsjednica Jasmina Pavlović, dok je o istoj temi u HNS-ovoj međimurskoj županijskoj organizaciji govorio Josip Šipek, zamjenik načelnika Općine Strahoninec. Oboje su sve prisutne upoznali sa novim stranačkim ciklusom i akcijskim planom HNS-a na osnovu predavanja predsjednika HNS-a Ivana Vrdoljaka i glavnog tajnika Srećka Ferenčaka.

Također, Županijska organizacija Međimurske županije je na istoj sjednici Predsjedništva potvrdila dosadašnju nastavnicu Akademije Sonju Ivoš i odabrala nove nastavnike Akademije. Ekipi iz svih županijskih organizacija priključili su se zamjenik načelnika Općine Štrigova Damir Kovačić i zamjenik načelnika Općine Strahoninec Josip Šipek. Čestitamo!