Izborna skupština podružnice HNS-a Varaždinske Toplice

Održana izborna skupština HNS-a Varaždinske Toplice

U Hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama, u srijedu 1. siječnja  održana je izborna skupština Podružnice HNS-a Varaždinske Toplice.Za predsjednicu je izabrana Elizabeta Dolenec, a za potpredsjednike Petar Ratković i Valerijan Vuk. Tom prigodom izabrani su i članovi predsjedništva podružnice HNS-a, članovi Nadzornog odbora, delegati za skupštinu Županijske organizacije, te delegati za Sabor HNS-a.

– ”Zahvaljujem svima na iskazanom povjerenju i podršci koju mi pružate. Pred nama su novavremena te novi izazovi koji će nam pokazati i dokazati da smo i dalje prva politička opcija u Varaž dinskim Toplicama. Želja mi je raditi na jačanju članstva, aktivirati mlade i poduzetne ljude, donijeti novu pozitivnu energiju i novo viđenje našega kraja. Krećemo naprijed i gledamo u budućnost. Ponosna sam što sam preuzela jednu od najvećih podružnica u županiji”, – rekla je Dolenec

Uz članove podružnice HNS-a Varaždinske Toplice, na izbornoj skupštini prisustvovali su i predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić, tajnik ŽO HNS-a
Zlatan Mošmondor te voditelj Tima Centar Enriko Parlaj.

Glavni nam je cilj vratiti povjerenje građana kako bismo svi zajedno radili na cilju koji smo si zadali – učiniti Grad Varaždinske Toplice što boljim za njegove građane. Uvjeren sam da je ovo odlična ekipa koja zna kako raditi za građane, što će birači prepoznati te nam vratiti povjerenje i mogućnost upravljanja gradom na dobrobit svih građana.
Usuđujem se reći da će HNS ponovno imati gradonačelnicu u Varaždinskim Toplicama. Čestitke svima izabranima i sretno u radu”, rekao je Leverić.