Centar za žene Adela Sisak
/ Županijske organizacije

Zagrebački HNS prikuplja donacije za Sigurnu kuću Centra za žene Adela u Sisku

Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba i Ženska inicijativa zagrebačkog HNS-a, uključile su se u humanitarnu akciju podružnice HNS-a Sisak i njene predsjednice Adeline Ivković povodom Dana žena. Članovi HNS-a prikupljaju potrebne namirnice i higijenske potrepštine za Sigurnu kuću Centra za žene Adela u Sisku.

Shvaćajući svoju obvezu prema čitavoj regiji, koja uključuje i Sisačko-moslavačku županiju, zagrebački HNS u svojim prostorijama u Zagrebu u Ilici 61 do sutra, petak, 9.3., prikuplja donacije namirnica i potrepština svih ljudi dobre volje koji se žele uključiti u akciju. U subotu, 10.3.2018.,  članovi zagrebačkog HNS-a će zajedno s kolegama i kolegicama iz Karlovačke, Zagrebačke i Sisačko-moslavačke županije sudjelovati na humanitarnoj akciji prikupljanja potrebnih stvari na tržnici u Sisku.

Ovom gestom želi se apelirati na odgovornost prema potrebitima, posebice ženama u nezavidnoj životnoj situaciji,  a obveza svih je da pomognu sukladno svojim mogućnostima. Ovo je uistinu jedan od itekako lijepih načina i za iskazivanje solidarnosti i nadamo se da će u budućnosti biti što više ovakvih hvalevrijednih akcija.