/ Ženska inicijativa

Karmela Majcen ponovno izabrana za predsjednicu Ženske inicijative Podružnice HNS-a Sračinec

Ženska inicijativa Podružnice HNS-a Sračinec održala je 09. veljače izbornu skupštinu. Za predsjednicu je ponovno izabrana Karmela Majcen, za potpredsjednice Silvija Vadla i Natalija Horvat, a za tajnicu Melis Hrnčić. Nakon izbora članovima se obratila novoizabrana predsjednica Karmela Majcen.

Hvala svima što ste mi dali podršku i ponovno me izabrali za predsjednicu Ženske inicijative. Potrudit ću se i dalje ići istim tempom i oko nas okupiti još više članica. Aktivnosti koje smo provodile u prošlom mandatu provodit će se i dalje, a u planu su i nove aktivnosti. Aktivnosti na koje smo posebno ponosni, a to su akcije vezane uz ranu prevenciju raka dojke i prostate organizirat ćemo i ove godine” , rekla je Majcen

Na izbornoj skupštini prisustvovali su i načelnik općine Sračinec, te predsjednik Podružnice HNS-a Sračinec Božidar Novoselec, zamjenik načelnika Krunoslav Lukačić, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić, voditelj Tima Centar Enriko Parlaj, koordinatorica Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije Anita Rep, te predsjednica Ženske inicijative Podružnice Varaždin Andreja Blazinarić.

“Odavno je Bertolt Brecht rekao:  ‘Ja vjerujem u razum’. Današnja Izborna skupština Ženske inicijative HNS-a Sračinec pokazala je da zdrav razum i suradnja omogućavaju realizaciju brojnih projekata, aktivnosti i događanja koji su poboljšali standard i kvalitetu društvenog života Općine Sračinec, a kroz programe prevencije i ono najvažnije život“,istaknuo je Leverić

Izabranim članicama obratio se i predsjednik Podružnice HNS-a Sračinec i načelnik općine Božidar Novoselec.

Želim čestitati izabranim članicama Ženske inicijative te im zahvaliti na dosadašnjim suradnji i aktivnostima te vjerujem da će novim idejama i prijedlozima ta suradnja i dalje biti vrlo uspješna. Ženska inicijativa  te njezine aktivnosti koje su odrađene i one koje će biti odrađene važne su i značajne za razvoj Općine Sračinec. Odlučnost i ideje vijećnica HNS-a u Vijeću Općine Sračinec predvođene Stankom Miko daju doprinos razvoju Općine. Također važno je spomenuti da od 6 predstavnika HNS-a u općinskom vijeću 4 su žene i na to sam izuzetno ponosan “, zaključio je Novoselec.