/ Ženska inicijativa

Ivana Sviben nova predsjednica Ženske inicijative HNS-a Beretinec

Ženska inicijativa Podružnice HNS-a Beretinec održala je izbornu skupštinu u srijedu 07. veljače. Za predsjednicu je izabrana Ivana Sviben, za potpredsjednicu Aleksandra Hrebak, a za tajnicu Ivana Košćak. Nakon izbora članovima se obratila novoizabrana predsjednica Ivana Sviben.

“Želim se zahvaliti na ovoj ukazanoj časti i prijedlogu našeg predsjednika za ovu funkciju koju objeručke prihvaćam. Ženska inicijativa HNS-a Beretinec svojim će djelovanjem isticati važnost uloge žene u politici, djelovat će ne samo u političkom već i društvenom te socijalnom smislu”, poručila je Sviben

Na izbornoj skupštini prisustvovali su i načelnik općine Beretinec Igor Kos, predsjednik Podružnice HNS-a Beretinec Nikola Žganec predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić, tajnik ŽO HNS-a Zlatan Mošmondor, te voditelj Tima Centar Enriko Parlaj.

“Čestitam svim izabranim ženama i želim Vam puno sreće u radu. Jedan od glavnih ciljeva Podružnice HNS Beretinec je učiniti našu općinu boljim mjestom za život, a posebice boljim mjestom za našu djecu. Rad Ženske inicijative uvelike će doprinijeti ostvarenju tog cilja”, istaknuo je Kos.

“Nakon uspješne Podružnice, Ženska inicijativa HNS-a Općine Beretinec nije slučajnost. Brojnost naših članova je u porastu, a sve to zaslugom timskog rada i u konačnici rezultata. Želja nam je i dalje raditi za dobrobit svih mještana, a sada kad nam se uključi još više žena zajedno ćemo biti zasigurno jači. Još mnogo inicijativa, novih ideja i projekata je pred nama – veselim se tome”, rekao je Žganec.

Alen Leverić rekao je kako je izuzetno ponosan na Podružnicu HNS Beretinec.

“Podružnica HNS-a Beretinec ostvaruje izvrstan rezultat na terenu, rast članstva rezultira i rastom rezultata. Jedan od rezultata je i Ženska inicijativa koja će uvelike doprinijeti radu same Podružnice. Čestitke svima izabranima”, posebno je istaknuo Leverić.