Ženska inicijativa HNS-a Trnovec Bartolovečki
/ Ženska inicijativa

Ivana Kosec nova predsjednica Ženske inicijative HNS-a Trnovec Bartolovečki

U  Trnovcu Bartolovečkom održana je izborna skupština Ženske inicijative Podružnice HNS-a Trnovec Bartolovečki. Za predsjednicu je izabrana Ivana Kosec, za potpredsjednicu Marina Hižak, a za tajnicu Ivana Božić. Nakon izbora članovima se obratila novoizabrana predsjednica Ivana Kosec.

Hvala svima što ste mi dali podršku i izabrali me za predsjednicu Ženske inicijative. Nadam seda ćemo svojim programom i svojim djelovanjem osnažiti ulogu žena u politici. Cilj nam je da žene aktivno sudjeluju u uređenju svoje sredine. Čast mi je prihvatiti ovu dužnost i vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje”, rekla je Kosec.

Na izbornoj skupštini prisustvovali su i načelnik općine Trnovec Bartolovečki, te predsjednik Podružnice HNS-a Trnovec Bartlovečki Zvonko Šamec, predsjednik Županijske organizacije
HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić, tajnik ŽO HNS-a Zlatan Mošmondor te voditelj Tima Centar Enriko Parlaj.

– ”Čestitam svim izabranim ženamai želim Vam puno sreće u radu. Ženska inicijativa je jedan od motora rada svake podružnice, ona čini stup stranke i to je jedan od razloga zašto je HNS prva politička opcija u Trnovcu Bartolovečkom. Uključivanje žena i uvažavanje njihovih interesa politika je koju će HNS i ubuduće razvijati i njegovati”– istaknuo je Leverić.

Izabranim članicama obratio se i predsjednik Podružnice HNS-a Trnovec Bartolovečki i načelnik općine Zvonko Šamec.

“Vjerujem da će se Ženska inicijativa bavitipromicanjem i zaštitom prava žena i njihovih potreba, promicanjem ženskog aktivizma ne samou političkom, već i u društvenom, socijalnom i
ekonomskom smislu. Dajem punu potporu članicama Ženske inicijative u budućim aktivnostima i projektima”, rekao je Šamec.