Ženska inicijativa HNS-a Varaždinske županije s predsjednikom Županijske organizacije Alenom Leverićem
/ Ženska inicijativa

Andreja Blazinarić ponovno predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždin

Na jučerašnjoj izbornoj skupštini Ženske inicijative HNS-a Varaždin ponovno je izabrana Andreja Blazinarić za predsjednicu i u ovom mandatu. Tom prigodom, osim predsjednice, izabrane su i potpredsjednice – Maja Šipek i Štefanija Golubić, te tajnica i članice Predsjedništva Ženske inicijative.

 ”Vrlo sam ponosna što su mi članice ponovno iskazale povjerenje i što nastavljamo s radom prema zadanim ciljevima. Uvjerene smo da su za rast i razvoj društva važni raznolikost vještina, talenata, različitost stajališta i iskustva koje u upravljanje donose jednako i muškarci i žene. Ciljeve možemo ostvariti ukoliko svaka članica Ženske incijative bude aktivno sudjelovala u ostvarivanju planiranih zadaća, bez obzira bila ona članica stranke ili ne. Još jednom zahvaljujem svima na podršci”, istaknula je predsjednica Andreja Blazinarić.

Uz članice Ženske inicijative podružnice na izbornoj sjednici nazočili su i predsjednik podružnice HNS-a Varaždin Mario Sambolec, potpredsjednik Enriko Parlaj te predsjednik Županijske organizacije HNS-a Alen Leverić.

– Ova izborna skupština je nastavak jakih aktivnosti koje provodimo na terenu. Iznimno mi je drago što smo izabrali novo vodstvo Ženske inicijative HNS-a Varaždin koje će i dalje biti ključan faktor u ostvarenju zadanih ciljeva. Uključivanje žena i uvažavanje njihovih interesa treba biti neodvojiv dio svake politike. Dajem punu potporu članicama Ženske inicijative HNS-a u budućem radu, aktivnostima i projektima u novom mandatu, rekao je Leverić.