Jasmina Pavlović, Ivan Vrdoljak
/ Središnjica

Ivan Vrdoljak u Koprivničko-križevačkoj županiji: “HNS nije izbor populista, već onih koji očekuju odgovorne javne politike i proeuropsku Hrvatsku“

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak u sklopu obilazaka županijskih organizacija danas je u Koprivnici održao konferenciju za novinare, gdje je govorio o važnosti ubrzanja reformi, odgovornim javnim politikama, preuzimanju odgovornosti i rezultatima koje građani očekuju od HNS-a.

HNS nije izbor onih koji nasjedaju na jeftini populizam i destruktivna rješenja, naglasio je Vrdoljak.

„Radimo na reformi obrazovanja, osiguravanju stanova za mlade, privlačenju investicija i pokretanju kreativne ekonomije Hrvatske sa ciljem otvaranja novih radnih mjesta. HNS je gradio proeuropsku Hrvatsku, HNS se ne boji preuzeti odgovornost i HNS je svjestan svoje odluke da ide težim putem. Iskustvo koje imamo, moje osobno iskustvo i iskustvo HNS-a, govori mi da je put odgovornosti i konkretnih učinaka za ljude u Hrvatskoj, siguran i dugoročan put. To je ono što nas čini drugačijima. To je politika HNS-a“, rekao je Vrdoljak.

Predsjednik HNS-a Vrdoljak naglasio je kako od koprivničko-križevačkog HNS-a očekuje konkretna rješenja i prijedloge kada je u pitanju problem otpada, što je tema koja opterećuje građane.

Predsjednica ŽO HNS-a Jasmina Pavlović rekla je kako pristojna politika i politika suradnje daju rezultate na nacionalnoj, ali i na regionalnoj razini.

„Izmjenama Zakona o financiranju jedinica lokalne i područne samouprave, zahvaljujući HNS-u uvelo se financijsko izravnanje, koje na godišnjoj razini Koprivničko-križevačkoj županiji donosi određena financijska sredstva, koja su važna za razvoj županije, ali i gradova i općina“, rekla je Pavlović.