Zovem se Srečko Rušev, član sam Hrvaatske Narodne stranke od 2002 godine, broj članske iskaznice 13164. Zanima me zašto me nema na popisu članstva za Zadarsku županiju ? Ako sam isključen, tko i zašto me je isključio iz stranke. Zašto ne funkcionira podružnica Preko ili ako funkcionira tko je mimo članstva izabran za predesjednika ili povjerenika stranke. Očekujući skori odgovor, unaprijed se zahvaljujem.

Pregled pitanjaZovem se Srečko Rušev, član sam Hrvaatske Narodne stranke od 2002 godine, broj članske iskaznice 13164. Zanima me zašto me nema na popisu članstva za Zadarsku županiju ? Ako sam isključen, tko i zašto me je isključio iz stranke. Zašto ne funkcionira podružnica Preko ili ako funkcionira tko je mimo članstva izabran za predesjednika ili povjerenika stranke. Očekujući skori odgovor, unaprijed se zahvaljujem.
anonimno asked 12 mjeseci ago
1 Answers
Uredništvo PR ured Član DO tima answered 12 mjeseci ago

Poštovani, vodimo Vas u podružnici Preko i niste ispisani iz stranke. Detaljne informacije s kontaktima već ste dobili na mail iz Središnjeg ureda HNS-a. Hvala Vam na upitu.