Ivo Josipović je najbolji izbor za Međimurje i Hrvatsku

Josipovic i PosavecČakovec, 9. siječnja 2015. - Uoči drugog kruga predsjedničkih izbora iz Međimurja je još jednom poslana poruka, ali i poziv građanima da izađu na izbore i odaberu pravi put Ive josipovića.

“Ivo Josipović je zasigurno najbolji izbor za Međimurje, kao i za Hrvatsku jer se upravo on zalaže za Hrvatsku snažnih regija. U toj novoj regionalizaciji Hrvatske Međimurje će, zbog povijesnih, zemljopisnih, kulturnih i gospodarskih specifičnosti sigurno zadržati status samostalne regije“, poručio je župan Međimurske županije i HNS-ov Matija Posavec istaknuvši da je upravo predsjednik Josipović čak 14 puta boravio u Međimurju u proteklom mandatu te obišao 2/3 međimurskih općina i gradova, ali i zasluženo odlikovao međimurske branitelje.

“Zahvaljujući njemu smo uspjeli napraviti veliki posao u gospodarskoj diplomaciji, a upravo kao priznanje velikim rezultatima međimurskog gospodarstva je uključio u svoj savjet  za gospodarstvo i međimurske gospodarstvenike“, zaključio je Posavec te pozvao sve da svoj glas daju upravo pravom i jedinom ispravnom putu, onom Ive Josipovića.

 

Galerija slika

gale 1

Društvene mreže

Prateći nas među prvima ćete saznati udarne vijesti i najnovije događaje iz zemlje i svijeta, a vaši komentari i stavovi o određenim temama pomoći će nam da saznamo što vam se sviđa, a što ne. Na taj ćete način uspostaviti interakciju s ostalim korisnicima te se aktivno uključiti u rasprave o temama koje vas zanimaju.

Pratite nas!

   

hns tv